V KAJ VERJAMEMO

Kvalitetna vzreja vodi do kvalitetnih izdelkov

Sem Toni, ki skupaj s svojo družino nadaljujem tradicijo kmetovanja pri Grobelnikih. V naši zgodbi smo želeli združiti moderen pristop in večdesetletne prakse, ki so se prenašale iz roda v rod. Priložnost smo prepoznali v prireji mesa, njegovi predelavi in prodaji svežega in zorjenega mesa ter suhih domačih salam in suhomesnatih izdelkov na kmetiji. Skladno z našo vizijo smo se leta 2019 podali v gradnjo novega predelovalnega objekta in naše trgovinice, s katerima smo sklenili krogotok številnih dejavnosti na naši kmetiji.

Kvaliteta naših izdelkov se ne skriva le v družinskih recepturah, ampak se začne že s sejanjem kvalitetnih žit in pripravo kakovostne krme, s katerimi hranimo živali. Z namenom dobrega počutja za naše živali smo preuredili svinjake, ki omogočajo 24-urni izhod na pašnik, katerega del se nahaja tudi v gozdu. Na ta način našim živalim omogočimo prosto gibanje na svežem zraku, kar prispeva k boljši kvaliteti mesa in suhomesnatih izdelkov.

Veliko pozornosti nato namenjamo tudi predelavi mesa, izbiri kvalitetnih začimb in zorjenju ter sušenju izdelkov. Toni ves čas skrbno nadzoruje in beleži vse pomembne dejavnike, ki so pomembni za razvoj najbolj prefinjenih okusov.

Posebnost na naši kmetiji je prav gotovo reja pasem aberdeen angus in wagyu, ki ju redimo v čisti pasmi. Še posebej wagyju pasma goveda velja za najbolj cenjeno in najdražjo pasmo goveda na svetu, saj ima izjemno okusno in sočno meso z izrazito marmoriranostjo. K izraziti sočnosti in razvoju okusa steakov pa močno pripomore tudi večtedensko zorenje v zorilnici, ki je opremljena s himalajskim solnikom.

Domače salame, druge suhomesnate izdelke, sveže in zorjeno meso  ter druge naše dobrote vam z veseljem ponudimo v trgovinici, v katero vas vedno prav prijazno povabimo.

Se vidimo!
0
Generacij
0
hektarov
0
glav goveda
0
prašičev
Mnenja naših strank

Kaj o nas pravite vi

PONUDBA

PRIPOROČAMO

Dobrote, ki bodo tudi na vaši mizi pričarale prefinjen okus domačnosti.
Steak
Steak
Ker prisegamo le na najboljše, naše steake zorimo v lastni zorilnici.
Žar ponudba
Žar ponudba
Žar dobrote, v katerih še posebej uživamo.
Domači ocvirki
Domači ocvirki
Hrtustljav prigrizek ali okusna zabela številnih jedi.